- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Anata wa kare to issho ni yoru o sugoshita ka?" ["Csak nem vele töltötted az éjszakát?"] kérdezi Kamutól a macskától [Meisai = Kamuflázs, így a Mei az kb. Kamu], mire az nagy cicaszemekkel néz vissza rá, kérd?jel alakúra görbíti a farkát és a saját nyelvén, talán kérd? hangsúllyal közli, hogy "Prüüüütty?". Ezt sajnos nem tudja értelmezni a karpántod, így csak találgathatsz, hogy az a hangsúly csak a hajlítás miatt volt kérd?, vagy tényleg az volt.
-"Na, látod, milyen aranyos? Nem kell t?le félni..." babusgatja meg Azumi, mire az dorombolni kezd és a homlokát Azumi nyakához dörzsöli. Otto fölnéz az asztalról, meglátja a macskát és röhögve visszahanyatlik.
-"Ka-krsszzsszt-he-he-ha-hatzen!" prüszköl maga elé. ? az egyetlen, aki a reggeli italához még hozzá sem nyúlt. Gyanítod, innent?l ha macskát lát, legalább egy hónapig nem fogja tudni megállni harsány röhögés nélkül. Meg mernél esküdni rá, hogy legközelebb a punk zenekar révén már fél Boston ezen, azaz rajtad fog röhögni.
-"Ha Mei is részt vett a nadrágod tönkretételében, akkor biztos, hogy nem szánt szándékkal tette. Nem igaz?" erre a macska tovább dorombol Azumi ölében.
-"Owabi shitaidesu ka ne?" ["Ugye szeretnél bocsánatot kérni?"] kérdezi a macskától, az meg csak mereszti a nagy radartányérszer? füleit, majd közli, hogy "Prütty?" talán az el?bbit?l egy kicsit különböz? hangsúllyal. Ezután odarohan hozzád és a két lábad között kezd el szlalomozni, hol a jobb oldalát, hol a bal oldalát dörgölve a bokádhoz. Érzed, hogy a dortombolómotor még mindig jár.
-"Mivel nadrágot venni neked nem tud, szerintem kénytelen leszel beérni ennyivel, Travis san." mosolyog feléd Azumi.
-"Mondtam már, hogy néha furcsa vagy?" kérdi t?le Erika.
-"Persze, de csak akkor, amikor azt hitted, hogy nem hallom." közli változatlan mosollyal Azumi.
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Na jó, végülis te a szekrényben rejt?ztél végig, a többi macska fordította fel a szobát. De most mennem kell feltakarítani, nem lenne jó, ha ez estig tolódna.
Már csak azért sem, mert mindjárt elmúlik a tea hatása és utána ha ki nem is d?lök, takarítani biztosan nem lesz kedvem. El is indulok a kávém maradékával a kezemben kifelé. Közben felötlik, hogy Erika talán a segítségemre hívhatná a légelementált, de ha jól emlékszem, vele üzletelni kell és ez is szolgálatnak számítana. Meg egyébként is, nem tudom mi okozna nagyobb pusztítást, egy elementál vagy egy csomó macska. Bár Erikától megkérdem azért:
- Nincs valami jó varázslatod szoba rendrakásra? Tudod, mint a zuhanyzós, végülis az is takarítás, csak ott magadat takarítod vele. Valami hasonló esetleg a szobára? <kérdem mosolyogva és reményked? arckifejezéssel>
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Tisztítani tudok, takarítani már nehezebb lesz és kicsit fárasztóbb. Azt mi is kézzel szoktuk, már ha rendrakásról van szó. Ha gondolod segíthetek. Egyedül kicsit sok lesz."
Csapat riadó!
Majd nyomomban Erikával sétálok felfelé a lépcs?n a szobába. Közben akarva akaratlanul is eszembe jut, hogy talán az is jó pont lenne nála, ha megmutatnám milyen házias is vagyok a rendrakás és takarítás terén. Ha már kiderült, hogy nem szereti a csajozós nagymen?ket, akkor egyrészt tök jó, mert van esélyem, másrészt talán a házias, nyugisabb típusú srácokat bírja, majd kiderül. És hát a takarítás is biztos lehet jó móka, igazából komolyabb mértékben még sosem csináltam, otthon mindig volt, aki megcsinálja, de ideje kipróbálni. Csak hogy fogom Erikának megmutatni, hogy milyen házias vagyok, mikor nem vagyok az... De valahogy úgy képzelem el a helyzetet, mint a filmekben, mikor lehet egymást vízzel fröcskölni, meg elcsúszni a vízen és egymás karjaiban landolni, meg ilyenek. Na majd meglátjuk mit lehet ebb?l a helyzetb?l kihozni.
Ilyen gondolatokkal masírozok felfelé a lépcs?n a csatatérré változott szobám irányába némi mosollyal az arcomon, amit most talán jó is, hogy a mögöttem lépked? Erika nem lát jelenleg.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
A tea kapcsán valóban úgy t?nik, hogy most biztonságos lenne meginni még egy adagot, de kíváncsi vagyok a negatív hatásokra is. Számoljunk csak. Most vesztettünk másfél órát, ha tegnap délután 5kor végeztünk, akkor így ez fél 7re fog kitolódni. Ha számításba vesszük, hogy tegnap a tea szinte egyb?l hatott és az elkészítési ideje legyen mondjuk fél óra, akkor az a módszer lesz a legjobb, ha most nem iszok, meglátjuk mennyire vet vissza agyilag. Ha annyira, hogy a segédjegyzetekkel együtt sem leszünk képesek rendesen haladni, az fél óra alatt kiderül úgyis. Ehhez hozzájön az elkészítés ideje, akkor is végzünk a mai tervezett mennyiséggel fél 8ra, ami még elfogadható. Habár kell valami járm?, amit valószín?leg én építek majd magamnak, de alkatrészekért ráérek elmenni holnap is. Szóval a döntés, hogy most nem iszok, szeretném megtapasztalni a hatás elmúlását, ha drasztikusan romlik a matekcsapat teljesítménye miattam, akkor utána majd iszok egyet. Így a kísérletem is befejez?dik és a tanulás sincs veszélyben. De ha úgy irányítható ez is, mint egy beültetés, akkor legközelebb úgy iszok meg egy adagot, hogy közben arra összpontosítok, hogy hogy is tudnám elcsábítani Erikát. De ez még a jöv? zenéje. Most matek.
- Köszi szépen a segítséget és bocs, hogy ezzel elvettem egy csomó id?t a matektól, de nem hagyhattam ezt itt mind rászáradni. Most viszont azt javaslom vágjunk bele, ha meg tudjuk ismételni a tegnapi remek teljesítményt, már a nagyon nagy részén túl leszünk. Talán már a megfelel? szintet el is érjük ma. <lelkesítem Erikát a takarítás után>
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?